Certificeringen en erkenningen voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid

Awards en erkenningen

Royal Lactalis Leerdammer conformeert zich aan de Gedragscode Voedselveiligheid & Productintegriteit, opgesteld door de Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie (FNLI). De certificeringen die we ontvangen van onafhankelijke controle-instanties zijn het tastbare bewijs van onze continue aandacht voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.Royal Lactalis Leerdammer | FSSC22000 is een wereldwijde standaard waarmee voedselveiligheid in organisaties wordt geborgd. Dat biedt consumenten vertrouwen. FSSC22000 is volledig erkend door het Global Food Safety Initiative (GFSI). Bekijk de certificaten van onze productielocaties in Schoonrewoerd, Dalfsen en Wageningen.

 

 

 Royal Lactalis Leerdammer | Het ISO 9001 certificaat toont aan dat onze organisatie op een gestructureerde manier aan kwaliteitsmanagement (zorg, beheersing en borging) doet. Bekijk het ISO 9001 - certificaat.

 

 

 Royal Lactalis Leerdammer | Met behulp van ons milieuzorgsysteem volgens de ISO 14001-norm werken wij actief aan de reductie van ons energieverbruik en het wegnemen van risico's voor het milieu. Bekijk het ISO 14001-certificaat. Wilt u ons milieubeleid inzien? Laat het ons weten via het contactformulier op deze site.

 

 Royal Lactalis Leerdammer | ISO 45001 bevestigt dat ons veiligheidsmanagementsysteem alle essentiële bouwstenen bevat om de veiligheid en gezondheid van medewerkers, aannemers en bezoekers te verzekeren en zo mogelijk te verbeteren. Bekijk het ISO 45001 certificaat.

 

 

 

 

Royal Lactalis Leerdammer | De GMP+ certificering voor diervoeder stelt Royal Lactalis Leerdammer in staat om restproducten uit het productieproces te verhandelen ten behoeve van de diervoederij, waarmee wij een bijdrage leveren aan het terugdringen van voedselverspilling Met de eisen die worden gesteld aan een voederveiligheid managementsysteem wordt de veiligheid en kwaliteit van diervoeding geborgd. Bekijk de GMP+certficaten voor onze productielocaties Schoonrewoerd en Dalfsen.

 

 

 

 

Royal Lactalis Leerdammer | Voor de productie van Leerdammer kaas wordt uitsluitend gebruik gemaakt van weidemelk. De collectie van de melk op het melkveebedrijf, het transport van de melk naar de fabriek en de verwerking van de melk tot kaas in de fabriek gebeurt bij Royal Lactalis Leerdammer volgens de voorwaarden van de Stichting Weidegang. Bekijk de diverse certificaten hieronder.
Collectie van melk | Transport van de melk |Productie en verwerking tot kaas in Schoonrewoerd | Productie tot kaas in Dalfsen | Verwerking tot plakken kaas in Wageningen

   

Royal Lactalis Leerdammer| Alle melkveehouders die leveren aan Royal Lactalis Leerdammer voldoen aan het keurmerk Keten Kwaliteit Melk. Keten Kwaliteit Melk is de overkoepelende kwaliteitsborging van melk van veehouders in de Nederlandse zuivelketen.

 

 

Royal Lactalis Leerdammer | Award voor het recycleproces van het rugpapier van onze labels.