Leerdammer verkrijgbaar in boerderijwinkels

15 april 2024

Melkveehouders die melk leveren aan Royal Lactalis Leerdammer en beschikken over een verkooppunt hebben de mogelijkheid om Leerdammer kaas te verkopen. Het is voor melkveehouders bijzonder om kaas die is gemaakt van de zelf gemolken en geleverde melk terug te zien in de eigen winkel en te kunnen verkopen.  Het stimuleert het gesprek tussen de melkveehouder en hun winkelende klanten of campinggasten.


De distributie aan de boerderijwinkels wordt verzorgd door Agro Kaas Shop, gerund door melkveehouders Janita en Teus Hazeleger. Zij bezorgen al langere tijd producten aan boerderijwinkels en hebben daar recent Leerdammer aan toegevoegd.

Janita Hazeleger van Agro Kaas Shop vindt het belangrijk dat mensen meer bij de boer gaan kopen om zo bewuster te worden van waar ons voedsel vandaan komt. Dit is voor haar één van de belangrijkste beweegredenen om het  bestel- en bezorgproces van Leerdammer te coördineren.

Melkveehouders die ook gebruik willen maken van de bestel- en bezorgservice van Agro Kaas Shop kunnen rechtstreeks contact opnemen met Janita Hazeleger via kaas@agrofarmshop.nl.

Janita en Teus zijn voor Royal Lactalis Leerdammer onmisbaar om de melkveehouders te beleveren met onze kazen. Daar zijn we ze zeer dankbaar voor.