Aanpassing managementstructuur van Royal Bel Leerdammer per 1 september 2020

20 juli 2020

Per 1 september 2020 wordt de managementstructuur van Royal Bel Leerdammer aangepast. De functie van Director Operations komt per deze datum te vervallen en er is een nieuwe functie van Director Production gecreëerd. De Director Production heeft 100% focus op de productie van de drie fabrieken in Nederland en rapporteert aan de Platform Director van de internationale Bel Group. Managers van andere afdelingen die voorheen rapporteerden aan de Director Operations gaan rechtstreeks rapporteren aan internationale managers van de Bel Group.

De aanpassing van de organisatie gebeurt in navolging op de al eerder gewijzigde organisatiestructuur van de Bel Group waarin het bedrijf van een regiogerichte aanpak naar een platformgerichte aanpak is gegaan met nog meer focus op het hele proces binnen een specifiek kaassegment.

De wijziging in de organisatiestructuur heeft als gevolg dat Jos Kok, nu Director Operations Royal Bel Leerdammer, de organisatie gaat verlaten. Marcel van den Hurk, sinds juni 2019 Plant Manager in Wageningen, wordt Director Production en is daarmee verantwoordelijk voor de productie van de drie fabrieken in Nederland.