๐•๐ž๐ž๐ฅ๐ณ๐ข๐ฃ๐๐ข๐  ๐ž๐ง ๐ค๐ฅ๐ž๐ข๐ง๐ฌ๐œ๐ก๐š๐ฅ๐ข๐  ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐›๐ž๐๐ซ๐ข๐ฃ๐Ÿ๐ฌ๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ๐ฎ๐ฅ๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐š๐ฆ๐ข๐ฅ๐ข๐ž ๐•๐š๐ง ๐†๐ž๐ง๐ญ

29 mei 2024

Ondernemen op eigen manier

Voor het produceren van onze kazen wordt Royal Lactalis Leerdammer dagelijks voorzien van kwaliteitsmelk. De melkveehouders die deze melk leveren aan Royal Lactalis Leerdammer zijn ondernemers en verstaan hun vak.ย Ondernemen doen zij ieder op hun eigen manier. Maak kennis met de familie van Gent uit Leersum, melkleverancier van Royal Lactalis Leerdammer sinds 2005.


De kracht van de bedrijfsformule van de familie van Gent is de veelzijdigheid enerzijds en de kleinschaligheid anderzijds. Het gezin runt een autoschadeherstelbedrijf, een melkveebedrijf met 30 weidende koeien en een kleine twee ton melk aan productie, een camping met 25 kampeerplaatsen, een caravanstalling en een Rust.nl-punt voor fietsers en wandelaars waar ijs, koffie, thee en frisdrank verkrijgbaar is. Sinds kort verkoopt de familie ook Leerdammer kaas vanuit de boerderijwinkel.

De melkkoeien zorgen maandelijks voor een vaste inkomstenbron. De opbrengsten uit de camping, de caravanstalling en het Rust.nl-punt zijn meer seizoensgebonden. Voor de familie zijn alle activiteiten echter even belangrijk. Het is de combinatie en de afwisseling die het leuk maakt.

Royal Lactalis Leerdammer bedankt de familie van Gent voor het leveren van hun kwaliteitsmelk en hun ondernemerschap.

ย 

ย